X
X

'Ulan İstanbul' geceye damga vurdu!

25.06.2014 Çarşamba 12:28 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kanal D’nin yeni dizisi “Ulan İstanbul” günün en çok izlenen dizisi oldu!

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı, senaryosunu da Uğraş Güneş’in kaleme aldığı yeni dizisi “Ulan İstanbul”  Pazartesi (23 Haziran) akşamı ekrana gelen ilk bölümü, A/B SES’te yüzde 4.95 reyting ve yüzde 20.41 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu. 

Dizi sosyal medyada da çok konuşuldu ve gündem yarattı. İzleyicilerin yoğun şekilde attıkları beğeni ve tebrik mesajlarının birkaçı şöyle;

şükran ovalı @ovalisukran :  #ulanistanbul pek güzel iş, ne güzel ekip! Döktürmüşsünüz be @canerozyurtlu @erkankeka @sebnembozoklu @kaanyildirim_ İyi güldük be istanbul:) 

Deniz Bilecik @denizbilecik  : Ulan Istanbul keyifli, hoş, komik bir dizi olmuş. #ulanistanbul . İhtiyacımız olan gülümsemeyi yarattı yüzlerimizde 

Eray Aydın @ErayAyse15   : #ulanistanbul'un oyunculukları harika, konusu ilginç, eğlenceli mi eğlenceli bir yapım olmuş. Teşekkürler @KanalD! :))

Aylin Çaylı: #ulanistanbul'u çok sevdim,senaryo harika oyuncular müthiş bu yazın en iyi projesi budur kesin.

Iraz Yöntem ‏@irazyontem #Ulanİstanbul uzun zamandır dizi izlemiyordum, tüm ekibin ellerine sağlık; şahane bir iş olmuş. Dilerim uzun ömürlü olur :)

Sezen Şahin : #ulanistanbul Yaren, favoritemsin. Bayıldım bayıldım şarkıya ayrı bir bayıldım...