X
X

Ya Çok Seversen’de Leyla ve Ateş arasındaki gerilim büyüyor!

13.09.2023 Çarşamba 10:27 (Güncellendi: 13.09.2023 - 10:27)

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ya Çok Seversen’in 11’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Ateş ve Leyla’nın arasındaki gerilimin tüm evi sardığı tanıtım yeni bölümde yaşanacaklara dair sinyaller veriliyor.

Ya Çok Seversen'in 11’inci bölümünden yayınlanan ilk tanıtımında; Leyla ile Ateş’in arasındaki gerilim gittikçe büyüyüp ev halkını da etkilemeye başlamıştır. Tanıtımda Ilgaz’ın Ateş ve Leyla’nın arasındaki oyununu fark edip isyan ettiği anlar dikkat çekerken, Füsun’un Leyla’ya bulunduğu teklifle nelerin değişeceği şimdiden merakla bekleniyor.

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversen 13. Bölüm - Final

Ya Çok Seversen 13. Bölüm - Final

Ya Çok Seversen dizisi 13. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Ya Çok Seversen son bölüm yayında! Hemen izle! Ya Çok Seversen'in 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanan final Bölümünde Aateş ve Leyla hikayelerinin sonuna geliyorlar. 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanan Ya Çok Seversen'in 13. bölümünde neler oldu? Ya Çok Seversen 13. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Ya Çok Seversen'in 13. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ya Çok Seversen heyecanla beklenen final bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Ya Çok Seversen 13. Final Bölümde neler yaşandı? Ya Çok Seversen 13. Bölüm full izle! Ya Çok Seversen dizisi 13. Bölümde neler oldu? Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!...

‘Ya Çok Seversen’ heyecan dolu yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

YA ÇOK SEVERSEN VİDEOLARI