X
X

Kuşbaşı Kebabı - Kuşbaşı Kebabı Tarifi - Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır?

581 kez izlendi • 8 Haziran 2015

Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi burada!

Kuşbaşı Kebabı MALZEMELERİ

KUŞBAŞI ET

5-6 DİŞ SARIMSAK

YARIM ÇAY BARDAĞI YAĞ

1 TATLI KAŞIĞI TAZE DÖVÜLMÜŞ KARABİBER

5 KAŞIK TOZ KIRMIZI BİBER

1 TATLI KAŞIĞI YOĞURT

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

Kuşbaşı Kebabı Yapılışı:

KUŞBAŞI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRANIR DAHA SONRA SOS İLE KARIŞTIRIP TERBİYE EDİLİR. ŞİŞE DİZİLİR.

YANINA DOMATES BİBERLE SERVİS EDİLİR.