X
X

Kestaneli Pilav - Kestaneli Pilav Tarifi - Kestaneli Pilav Nasıl Yapılır?

438 kez izlendi • 18 Mayıs 2015

MALZEMELER

300-350 GR KESTANE

2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN

2 ADET SOĞAN

2 SU BARDAĞI PİRİNÇ

6 BARDAK SU 

3 YEMEK KAŞIĞI ÇAM FISTIĞI

2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ

3 YEMEK KAŞIĞI TARÇIN

1 YEMEK KAŞIĞI YENİ BAHAR

2 ÇAY KAŞIĞI TUZ

YAPILIŞI

SOĞANLARI DOĞRUYORUZ VE ARDINDAN FISTIKLARI, KUŞ ÜZÜMLERİNİ EKLİYORUZ. 

PİRİNÇLERİ EKLİYORUZ KAYNAMIŞ SU İLAVE EDİYORUZ TUZ, TARÇIN YENİBAHAR VE KESTANEYİ İLAVE EDİP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ.