X
X

Afara “Bir arabesk müzikali ile Boğaz’ın kıyısından geçmişe yolculuk”

29.05.2022 Pazar 10:30 (Güncellendi: 29.05.2022 - 10:30)

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Uğur Aslan’ın Afara - Bir Arabesk Müzikali ile müzik şölenini başlattı.

Uğur Aslan, en sevilen arabesk şarkılarla kendi hayat hikâyesini harmanladığı müzikalinde dekoru, kıyafetleri ve repertuarıyla Boğaz’ın kıyısından 70’lere doğru adeta zamanda bir yolculuğa çıkardı. Ünlü oyuncu hem canlı sahne performansıyla hem de oyunculuğuyla müzikseverlerden tam not aldı.

Kuruçeşme’de -Boğaz’ın büyülü atmosferinde- ilk kez seyircisi ile buluşan Uğur Aslan sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Uğur Aslan “Afara - Bir Arabesk Müzikali hikâyemizin hiç buraya taşınabileceğini hayal edemezdik. Bugün bu yol arkadaşlığında başından beri bize inanıp destek olan sevgili kardeşim ve yapımcım Polat Yağcı’ya çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım. İnanın hiç hesap etmemiştim. Bir gün bu hikâye mütevazi bir sahnede provaları yapılıp Kuruçeşme gibi prestijli bir yerde izleyiciyle buluşacak deselerdi inanmazdım.” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

“HAYATIM BİR YEŞİLÇAM FİLMİ GİBİ”

Yargı dizisindeki Eren komiser rolünün başarısına Afara- Bir Arabesk Müzikali ve televizyon programını ekleyen Uğur Aslan, hayatınızı Yeşilçam filmlerine benzetiyor musunuz sorusunu “Çok doğru bir şey söylüyorsun yüzde yüz katılıyorum altına da imzamı atarım. Baştan sona baktığınızda bir dramatik yapısı var, bir Yeşilçam filmi gibi. Eren rolü olmasa Afara -Bir Arabesk Müzikali’ne bu kadar dikkat çekemeyebilirdim. Afara - Bir Arabesk Müzikali olmasa televizyon programına bunu taşımayabilirdim. Hikâye böyle başladı.” sözleriyle yanıtladı.

Uğur Aslan’ın arabesk şarkılar eşliğinde kendi hayat hikâyesini anlattığı Afara - Bir Arabesk Müzikali 29 – 30 – 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

 

AFARA VİDEOLARI