X
X

Afara, ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu!

23.04.2022 Cumartesi 10:58 (Güncellendi: 23.04.2022 - 11:10)

Kanal D’nin, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarla yorumladığı programı Afara dün gece ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Afara’nın ikinci bölüm konukları; başarılı sunucu Esra Erol, oyuncu Barış Falay ve müzisyen Toygar Işıklı oldu.

Doyasıya müzik ve doyasıya eğlence Afara’da…

Uğur Aslan, izleyicisinin karşısına kendine has yorumuyla seslendirdiği “Mahkeme” şarkısıyla çıktı. Esra Erol yakın arkadaşı Uğur Aslan’a küçük bir sürpriz yaptı ve kendisine bir kavanoz çay ile nazar boncuğu hediye etti. Programdaki bir diğer sürpriz ise Barış Falay’ın ablası Biriz Falay Göksu’nun canlı yayına telefonla bağlandığı dakikalarda yaşandı. Canlı yayına telefonla bağlanan Biriz Falay Göksu, kardeşi Barış Falay’ın isminin aslında ‘Tarkan’ olduğunu açıkladı. “Barış’ın isminin Barış olmadığını açıklamak için yayına bağlandım” diyen Biriz Falay Göksu, “Kardeşim 3 yaşındayken kendi ismini kendi seçti ve mahkeme kararıyla ismi Barış oldu.” dedi.

Ünlü müzisyen Toygar Işıklı “Aşk-ı Memnu” dizisi için bestelediği “Aşk-ı Memnu” bestesine yazdığı sözleri ilk kez Afara’da seslendirdi. Işıklı, yeni şarkısı “Ömrüm”ü de  Afara’da sevenlerinin beğenisine sundu.  Programın sonlarına doğru ise Esra Erol, “Ben Annemi İsterim” şarkısını söyledi. 

Başarılı oyuncu Uğur Aslan ile doyasıya müzik ve tadına doyulmaz bir sohbetin olacağı “Afara”, her cuma akşamı canlı yayınla Kanal D’de…

 

AFARA VİDEOLARI