Programlar

Arda'nın Mutfağı - Ayvalı Kuzu Güveç Tarifi - Ayvalı Kuzu Güveç Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 20 Şubat 2021 Cumartesi günü yayınlanan 95. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Ayvalı Kuzu Güveç" tarifi! ‘Ayvalı Kuzu Güveç tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Ayvalı Kuzu Güveç yapabilirsiniz.’

Ayvalı Kuzu Güveç

MALZEMELER

1 kg. kuzu eti - iri kuşbaşı

1 yemek kaşığı un

20 - 25 adet arpacık soğan

1 yemek kaşığı domates salçası

2 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 

1 tutam tane kişniş

1 - 2 yemek kaşığı nar ekşisi

Tuz / Karabiber

4 su bardağı sıcak su

2 adet defne yaprağı

Üzeri için;

2 - 3 adet ayva 

 

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!