X
X

Arda'nın Mutfağı - Patatesli Açma Börek Nasıl Yapılır? - Patatesli Açma Börek Tarifi

Patatesli Açma Börek

MALZEMELER

Hamuru için;
2 + 3/4 su bardağı un
Tuz
1 yumurta
1/4 su bardağı ayçiçek yağı
1/2 su bardağı süt
1/4 su bardağı su

Açmak için;
Buğday nişastası
125 gr tereyağı - oda sıcaklığında

Patatesli iç harç için;
4-6 adet haşlanmış patates
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz-Karabiber
Kimyon
Toz kırmızı biber
1 bağ maydanoz

Üzeri için;
Kalan erimiş tereyağı
Çörek otu

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

ÖZEL KLİPLER