Programlar

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde neler olacak? ÖZEL RÖPORTAJ!

Yılbaşı Özel bölümüyle perşembe akşamı ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2 sahnesinde neler yaşanacak? 2021 yılına girerken Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümü heyecanla beklenirken konuk olan sanatçılarla yapılan kulis röportajları ekrana geldi. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümüne hangi sanatçılar konuk olacak? 2020 yılının son gecesi olan 31 Aralık perşembe akşamı Kanal D'de ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde eğlenceli ve coşkulu bir akşam izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümüne konuk olan Hülya Avşar, Kibariye ve Cengiz Kurtoğlu, 2021 yılına dair beklentilerini ve mesajlarını BKM kulislerinde açıkladılar. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde sahne alacak olan ünlü isimler ve Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel gecesine ait tüm detaylar burada!

2021 yılına girerken Kanal D'de ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler Yılbaşı Özel bölümünde yıldızlar geçidi yaşanacak.

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Özeti

En özel anlar, en eğlenceli dakikaların yaşanacağı Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde konuk olan sanatçılar kuliste özel röportajlar verdi. İşte eğlencenin doruk yapacağı ÇGH kulisinden sanatçıların 2021 yılına özel mesajları!

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Fotoğrafları

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Bölümde Neler Olacak?

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Fragmanları: