Diziler

Burcu Biricik "Öpüştüğüne aşık olursun!"

Ekranın yeni kadın starı Burcu Biricik’le başrolünde oynadığı ‘Hayat Şarkısı’ için buluştuk. Naif görüntüsünün altında yatan hayat hikâyesini konuştuk.

1
6
2
6

“Özel hayatımda agresifim”
Bazen yakın çevrenize karşı bazı tavırları yapmak daha kolaydır, sizi affederler. Ben de onlara karşı daha dominant, biraz daha cadıyım. Çocukluktan beri çalışıp kendi paramı kazandım. Hiç prenses ve naif bir kız olmadım. Ayaklarım hep yere bastı. Hayatta söz sahibi oldum. Bu da benim için bir artıydı. Annem, dedem, anneannem, dayım ve abimle büyüdüm. Onların yanında evde biraz baba misyonu yüklendim. Daha maskülen biri haline geldim. Mesela öğrencilik dönemimde çok cadı bir kızdım. Okulda etek yerine pantolon giyip kafama topuz yapar, mahallenin erkek çocuklarıyla oynardım.

3
6

‘Hayat Şarkısı’yla başrole terfi ettiniz. Artık büyük isimlerle anılıyor adınız... Piyasada bir sürü yeni isim varken sizin farkınız neydi?
Takındığım bir maske yok. “Başkalarının maskesi var” anlamında söylemiyorum ama ben hep Burcu’yum. Oyuncu olarak süslü püslü cümlelerim, ona göre havam, tavrım yok. Kamera arkasında nasılsam bugün de öyleyim. Mesela bazı arkadaşlarım “Tanınmaya başladın, aldığın paraları biraz giyimine kuşamına harca” diyor ama ben kimse için çaba sarf edip, olmadığım birine dönüşemem.

4
6

İlk öpüşme sahneniz de Kerem Bürsin’leydi. Öpüşme sahneleri sizi geriyor mu?
Tabii ilk defa kamera karşısında öpüştüm ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Burcu olarak bakınca öpüşmek önemli bir şey. Öpüştüğüne âşık olursun yani. O yüzden hep ne yapacağım diye düşünüyordum. Neyse ki karakterim de ürkek bir kızdı. Sonra ilk sahnede bunun replik atmak gibi bir şey olduğunu anladım.

5
6

Bugün Sevgililer Günü. Reklamcı Emre Yetkin’le iki senedir birliktesiniz. İlişkiniz nasıl başladı?
Aslında ilişkimiz başlamadan iki yıl önce tanışmıştık. Arkadaşımın kuzeniydi ve sadece selamlaşırdık. İki yıl sonra yine bir yerde karşılaştık. O gün bugündür birlikteyiz.

6
6

Bu yaz inşallah evleniyorum!
Geçen yaz Bali’ye gidecektik. Bütün tatil planımızı yaptı. Ama volkan patladı. Bir gece içinde Sri Lanka’ya gitmeye karar verdik. Plansız programsız yola çıktık. Sürekli tepelere tırmandık. Sonunda bir dağın tepesinde video kurdu. Yere çömeldi. Kırmızı kutuyu görünce inanamadım. O sırada bir cevap verememişim. Sonradan “Evet” dedim. Bu yaz evleniyoruz.

İlgili Haberler

Hülya'nın finale damga vuran planı!

Elveda Mahir!

İlk günkü gibi!

Hayat Şarkısı Son Bölüm'e Hülya’nın aldığı şok karar damgasını vuruyor!