Diziler

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm

Taş Kağıt Makas dizisi onuncu bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Taş Kağıt Makas yeni bölümü yayınlandı! Hemen izle! 8 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 10. bölümünde neler oldu? Taş Kağıt Makas yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Taş Kağıt Makas 10. Bölümün ardından 11. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm full izle! Umut dönemi başlıyor!

8 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 10. bölümünde Umut, Harun'un yerine geçiyor!

Fecir’le yaptıkları anlaşmada sözünü tutan Umut, aynı karşılığı Fecir’den göremez. Babasının uğrayacağı bir haksızlığa daha tahammülü yoktur. Rüya ve Azad’ın da mahkemede baş şüpheli konumuna geçmeleri, Umut’un eline büyük bir koz verir. Artık Emirkıranlar’ı en zayıf karnından vurup, babasını kurtarmaya giden yolda büyük bir adım atacaktır.

Yıllar önce yaşanan kazada, arkadaşı Süreyya’nın parmağı olduğunu öğrenen Harun, ondan habersiz gizli gündemini başlatır. Süreyya’ya amacını belli etmeden, kazanın detaylarında adım adım ilerlemeye başlar. Harun Yakar avukatlık becerilerini, ilk kez kendi davası için kullanacaktır. Hayatlarının seyrini değiştiren bu kazada kimler, hangi amaçla yer almıştır?

Erdem Kubilay cinayetini aydınlatmaya çalışan Umut, Rıza Tanrıkulu davasında büyük bir yola girer. Umut, Emirkıranlar’ın içine sızıp, babasını onların tutsaklığından kurtarabilecek midir?

Taş Kağıt Makas yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'da Kanal D'de!


İlgili Haberler

Rıza yeniden yargılanacak!

Rüya, Fecir'in katil olduğunu öğrendi!

Harun ve Kadri'nin başı belada!

Umut, Azad'ı kurtarmayı başardı!