Diziler

Yaralı Kuşlar 33. Bölüm

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü yayınlanan Yaralı Kuşlar'ın 33. Bölümünde Levent, Meryem ve Tekin'i el ele görmeye dayanamıyor!

Meryem, Tekin'in ve Melis'in iş birliğiyle oyuna getirilir. Tekin, Durmuş'un kavga ettiği bir videoyu Meryem'e gönderir ve Meryem babasının başının belada olduğunu düşünerek apar topar konaktan ayrılır. Ömer ise köfteciye gidemedikleri için ablasına çok kızar. Levent, Meryem'in bir anda yanlarından ayrılmasına anlam veremez. Meryem, Tekin'in çağırdığı yere gider, ancak olaylar Meryem'in düşündüğü gibi değildir. Tekin, Meryem'i oyalarken Melis de Levent'i Tekin ve Meryem'in olduğu mekana getirir. Levent, Meryem ve Tekin'i el ele görür ve Melis amacına ulaşır. Bir diğer taraftan Hülya Meryem'in oturduğu mahalleye gider ve Ömer'i alması için Durmuş'la konuşur.

Melis, Levent'in dikkatini çekmeye çalışsa da Levent'in aklı Meryem'dedir. Melis ve Hülya, Ömer ve Meryem'i konaktan uzaklaştırmak için planlar yapar. Levent ise Tekin ve Meryem'i bir arada gördüğü manzarayı aklından silemez. Meryem'e karşı tekrar sert bir tavır sergileyen Levent, Meryem'in suçu olmadığını öğrenecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!


İlgili Haberler

Meryem ve Levent, aşkında mutlu son!

Yaralı Kuşlar 165. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Yaralı Kuşlar 164. Bölüm Fragmanı

Yaralı Kuşlar 163. Bölüm Fragmanı