Diziler

Yaralı Kuşlar 51. Bölüm

17 Haziran 2019 Pazartesi günü yayınlanan Yaralı Kuşlar'ın 51. Bölümünde Levent, Meryem'e kendisini affettirebilecek mi?

Meryem ve Levent, gittikleri göl kenarında baş başa vakit geçirirler. Levent, kalbini kırdığı genç kızdan özür dileyerek kendisini affetmesi için her yolu dener. Ancak Meryem, oldukça kırılmıştır. Ömer Ayşe ve Cemil'in yanındadır. Göl kenarına giden Cemil ve Ayşe bir anda Ömer'i gözden kaçırırlar. Ömer, ortada yoktur. Küçük çocuk göl kenarında oynarken bir anda kaybolur. Ayşe, Ömer'in olmadığını fark edince göl kenarına doğru gider ve Ömer'in şapkasının düştüğünü görür. Çığlık atan genç kızın sesini duyan Levent ve Meryem koşturarak göl kenarına giderler. Levent hiç düşünmeden Ömer'i bulabilmek için göle atlar. Meryem, çaresizce ağlarken Ömer'in "abla" diye bağırmasını duyan genç kız derin bir nefes alır. Ömer, çiçek toplamaya gitmiştir. Herkes, Ömer'in iyi olduğunu görünce sevinir. Meryem ve Levent'in arasındaki buzlar yavaş yavaş erise de halen tüm sorunlar çözülmemiştir. 

Levent'in Ayşe'den bir çalışanının dosyasını istemesi Meryem'in konağa gitmesine sebep olur. Meryem, günler sonra ilk kez konağa gelmiştir. Melis ise kanepede uzanan Levent'e sarılmış bir halde salondadır. Meryem, bu görüntüyle karşı kalır ve oldukça şaşırır. Levent uyanır uyanmaz Meryem'in gelişini duysa da genç kız hemen konaktan gitmek ister. Bir diğer taraftan Tekin, çalışmaları için çocukları bir başkasına verir. Bunu duyan Neriman, engel olmaya çalışır ancak başaramaz. Çocuklar tek bir kişiye güvenebilir o da Meryem'dir. Meryem, durumu öğrenir ve çocuklara yardım etmeye kararlıdır. Levetn ve Ömer'le birlikte çiçek alarak Meryem'in kapısını çalar. Meryem, Levent'i affedecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.45'te Kanal D'de!


İlgili Haberler

Meryem ve Levent, aşkında mutlu son!

Yaralı Kuşlar 165. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Yaralı Kuşlar 164. Bölüm Fragmanı

Yaralı Kuşlar 163. Bölüm Fragmanı