X
X

Arda'nın Mutfağı - Barbunya Pilaki Tarifi - Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır?

150 kez izlendi • 13 Haziran 2020

Barbunya Pilaki

MALZEMELER

1/2 su bardağı zeytinyağı

1 adet soğan – rende

1 tepeleme tatlı kaşığı domates salçası

1 adet havuç – küçük küp doğranmış

1 adet patates – küçük küp doğranmış

3 diş sarımsak

1 adet iri boy domates

500 gram taze barbunya

Tuz

Karabiber

1 yemek kaşığı toz şeker

1 adet defne yaprağı

3 su bardağı su

1/2 su bardağı zeytinyağı - piştikten sonra

Üzeri için;

Maydanoz - İnce kıyılmış

Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR