X
X

Arda'nın Mutfağı - Profiterol Pasta Tarifi - Profiterol Pasta Nasıl Yapılır?

522 kez izlendi • 20 Mart 2021

Profiterol Pasta

MALZEMELER

Choux hamuru için:
100 ml su (1 su bardağından 3 parmak eksik)
100 ml süt (1 su bardağından 3 parmak eksik)
80 gr tereyağı
1 tutam tuz
110 grun (1 su bardağı)
3-4 adet yumurta (200 gr)

Pastacı kreması için;
2 su bardağı süt
2 su bardağı krema
2 adet yumurta sarısı
1+1/4 su bardağı toz şeker
1 su bardağından iki parmak eksik un
1/4 su bardağı mısır nişastası
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket vanilya
2 su bardağı mascarpona peyniri (375 gr)

Ganaj için;
150 gr bitter çikolata (1 su bardağı)
150 ml krema (1 su bardağından 1 parmak eksik)
30 gr toz şeker (1 yemek kaşığı)
10 gr tereyağı (1 tatlı kaşığı)

Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR