X
X

2016-2017 Beyaz Show sezonunun akıllarda kalan anları!

05.10.2017 Perşembe 10:16 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show 2016-2017 sezonunu, Berlin'de başladığı macerasını İstanbul'da sezon finali yaparak kapattı! Yayınlandığı andan itibaren birbirinden muhteşem konuklar, şovlar ve komik skeçleriyle adından söz ettirmeyi başardı! Sizler için o anları bir galeride birleştirdik! İşte o fotoğraflar...

Beyaz Show, Berlin'de Hakan Altun, Serenay Sarıkaya, Simge Sağın, Ayla Çelik, Özge Ulusoy, Eypio ve Esra-Sabit Çifti ile sezonu muhteşem açtı...

Serenay Sarıkaya, "Telefonun Başında" şarkısını söyleyerek izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi!

Beyaz Show sezonun ikinci bölümünde Eskişehir'deydi. Tolga Çevik ve usta komedyen Cengiz Bozkurt izleyenleri esprileri ile çok güldürdü! Özellikle "Erdal Bakkal" dansı ile Cengiz Bozkurt...

Bengü, söylediği şarkılarla Eskişehirli izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

İsviçre’nin, Zürih şehrindeki Beyaz Show'un konukları ise Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece, Ziynet Sali, Gökhan Özen ve Derya Uluğ oldu!

Ziynet Sali ve Gökhan Özen düet yaparak izleyenlere müzik keyfi yaşattılar!

Koray Avcı’nın sezonun dördüncü bölümünde söylediği şarkılarla adeta yer yerinden oynadı!

Zahide Yetiş her zaman olduğu gibi yine naifliği ve tarzıyla ekran başındaki herkesin takdirini kazandı.

İlk yaptığı evlilik teklifini elini yüzüne bulaştırınca nişanlısına tekrar Beyaz Show’da evlenme teklifi yapmak isteyen ve bu hayaliyle sahneye çıkan İlhan Kalkan, heyecanlanıp işleri yine karıştırınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Beyaz Show'un Viyana'daki konukları Cengiz Kurtoğlu, Sertab Erener, Rasim Öztekin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Esra Erol oldu!

Cengiz Kurtoğlu, söylediği şarkılarla stüdyoda nostalji rüzgarları estirdi!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Almanca söyledikleri “Sie Liegt in Meinen Armen” şarkısıyla seslerinin de ne kadar güzel olduğunu izleyenlere bir kez daha gösterdi.

İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics, yaptığı insanüstü şovla herkesin ağzını açık bıraktı.

Mahsun Kırmızıgül uzun aradan sonra ilk kez Beyaz Show'da özlenen şarkılarını seslendirdi!

Hayrettin Karaoğuz, Mahsun Kırmızıgül’ün bağlamasına eşlik ettiği sırada sesinin güzelliğiyle herkesi şaşırttı.

Gülben Ergen her zamanki şıklığı; usta tiyatrocu Yasemin Yalçın, asaleti ve zerafetiyle ve Ali Sürmeli efendiliğiyle herkesin ilgi odağı oldular!

Beyaz Show’a diğer hafta konukları ise; Mustafa Ceceli, İrem Derici, Oğuz Özyaral, Tuvana Türkay ve Çağatay Akman konuk oldu!.

"Es" ve “"Kalbimin Tek Sahibine" şarkılarına yaptıkları düetle Mustafa Ceceli ve İrem Derici stüdyodaki seyircilerin ve ekran başındakilerin kulaklarının pasını sildi.

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısını söyleyen Çağatay Akman, performansıyla izleyicileri coşturdu.

Mustafa Ceceli'nin piyanoda eşlik ettiği Tuvana Türkay sesi ile izleyenleri şaşırttı!

"Sensiz Saadet Neymiş" şarkısını seslendiren ünlü sanatçı Halit Ergenç, sesinin güzelliği ile herkesi mest etti!

Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve sevilen sanatçı Suzan Kardeş'in arasındaki sohbetler ise, o gecenin en güzel anlarındandı!

Beyaz Show'un dokuzuncu haftasının konuklarından Hayko Cepkin’nin ‘Bağdat’ şarkısına kendi tarzıyla yaptığı yorum herkesi şaşırttı ve Beyaz'da ona eşlik etti! İzleyenler ise, keyifli anlar yaşadı!

Bir Beyaz Show klasiği olan “Kağıt Soruları” bölümünde, Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı ‘Eşofmanlı Şevket Hoca’ya gelen sorular herkesi güldürdü.

"Beyaz Show"un 10. haftası ünlüler geçidi gibiydi! "Sonsuz Aşk" filmi ile Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen, sanat hayatının 40. Yılında hazırladığı "Unutulmayan Şarkılar" albümüyle Ahmet Selçuk İlkan ve albümün muhteşem starları Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı konuk oldu…

Burak Özçivit’le nişanlanan Fahriye Evcen’e, Beyaz’ın çeyrek altın sürprizi herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı’nın katılımıyla Beyaz Show adeta bir yıldızlar geçidiydi.

11. hafta konuklarından Bülent Serttaş'ın dansçılarının figürlerini yapmak isterken toto üstü yere düşmesi izleyenleri çok güldürdü; cesareti ise, büyük alkış aldı!

O gecenin en büyük sürprizi ise Pamela Spence’in "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?" şarkısını söylediği sırada gerçekleşti. Şarkı başladıktan kısa bir süre sonra stüdyoya giren Ümit Besen, herkesi adeta şok etti. Beraber söyledikleri şarkılar ise, seyircinin eşliği ile taçlandırıldı!

Genç oyuncular Alina Boz güzelliği ile Burak Tozkoparan ise, yakışıklılığıyla herkesin takdirini kazandı.

Emre Karayel’in sunduğu "Sıradaki Gelsin" programının küçük bir versiyonunu Beyaz Show sahnesinde oynanması, izleyen herkese keyifli anlar yaşattı.

Kilo verdiği haliyle Beyaz Show’a katılan Büşra Pekin, kısa sürede yaşanan bu değişimini de ilk kez programda anlatmış oldu.

"Kolonya Cumhuriyeti" filminin oyuncuları Ersin Korkut, Mahir İpek ve Uğur Bilgin stüdyoyu basarak sürpriz yaptılar. Kendilerinin neden programa davet edilmediğini soran komik üçlü, adeta Beyaz’dan hesap sordu.

Fantezi müziğin üç ustası Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam program boyunca söyledikleri şarkılar ve potporilerle geceye damgalarını vurdular.

"Beyaz Show"a 23. hafta; ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, Türk pop müziğinin sevilen sesi Ayşe Hatun Önal, "Eski Sevgili" filminin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil, güzeller güzeli Almeda Abazi ve çıkardığı ‘"Salla Gitsin" isimli şarkıyla Baran Bayraktar konuk oldu.

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi düet yaptıkları yabancı şarkı ile 13. haftanın sürprizlerine imza attılar!

Ünlü sunucu ve şarkıcı Alişan gece boyunca söylediği şarkılar ve bütün sempatikliğiyle herkesin ilgi odağı olurken; Ayşe Hatun Önal, Bade İşçil ve Almeda Abazi güzellikleriyle adeta göz kamaştırdılar.

Beyaz, 14. haftanın girişine konuk aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol takımı oyuncularıyla şampiyonluğu tekrar kutladılar!

Hande Soral ve kardeşi Bensu Soral hem güzellikleriyle, hem de gece boyunca anlattıklarıyla herkesin ilgi odağı oldu.

Teve2’nin yeni yarışma programı "Kelime Oyunu"nun efsane sunucusu Ali İhsan Varol, kendi yarışmasının küçük bir versiyonunu stüdyoda oynatırken herkesi kahkahaya boğdu.

Türk rap müziğinin en yeni üyelerinden Tahribad-ı İsyan grubu, söyledikleri şarkıyla stüdyoda bulunan herkesi coşturdu.

Kenan Doğulu bütün gece boyunca söylediği şarkılarla her zaman olduğu gibi yine herkesi coşturdu. Gerek dansları, gerek muhteşem sesiyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Beyaz Show'un 15. Haftasında; Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tam puan alarak Türkiye Birincileri arasına girmeyi başaran, okuldan arta kalan zamanlarında çobanlık yapan Zeynep Dinçer ve Sibel Balkaya’nın başarısı izleyen herkesi derinden etkiledi.

Azra Akın, güzelliği ve zarafetiyle herkesi kendine hayran bırakırken; Beyaz, fırsattan istifade Akın'la dans ederek herkesi kıskandırdı!

Azra Akın'ın yaptığı Salsa Dansı, izleyenleri büyüledi!

Güzelliği ve şarkıları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atiye ise, yeni projesi ve programda yaptığı darbuka şovuyla herkesin takdirini kazandı.

Beyaz Show ağırladığı birbirinden özel şarkıcı konuğuyla (Jehan Barbur, Evrencan Gündüz, Sarper Semiz ve Yol Project grubu), izleyenlere adeta müzikal şölen sundu.

Evrencan Gündüz, harika sesi ve enerjisiyle programa renk katarken; Demet Özdemir ve Furkan Palalı Beyaz Show izleyicilerine gece boyu haklarında merak edilenleri aktardı.

Beyaz Show'un sezon finalinde Oğuzhan Koç söylediği şarkılarla genç kızları kendine hayran bıraktı!

Beyaz’ın konuklarıyla birlikte yaptığı "Emojilerle Şarkı Anlatma" oyunu, herkesin eğlenceli dakikalar geçirmesine neden oldu.

Beyaz Show'un vazgeçilmezi haline gelen Bengü ise, söylediği şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı!

Müziğin yeni seslerinden Funda Gürses, ilk kez bir programda söylediği şarkısıyla adeta dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.