X
X

Beyaz, çıtayı yükseltti

17.01.2015 Cumartesi 08:13 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Haftalardır süren ve sosyal medyaya damgasını vuran Beyaz - Candan Erçetin atışmasının 5. Roundu yine izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi!

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Polis Akademisi: Alaturka” filmiyle Yolanthe Cabau,  “Çalsın Sazlar” film ekibi Belçim Bilgin, Engin Hepileri, Caner Cindoruk, “Bana Masal Anlatma” filmiyle Cengiz Bozkurt ve Hande Doğandemir ve yeni albümü “Hoş geldin” ve en sevilen şarkılarıyla Funda Arar oldu.

Tek şarkı performansıyla Altay yeni şarkısıyla seyirciyi ısınma turuna çıkardı. Yolanthe,  güzelliği ve sempatik tavırlarıyla herkesin kendine hayran bıraktı. “Yenge” lakaplı güzel oyuncunun Türkiye’ye epey ısındığı ve Türkçe’yi oldukça iyi konuşmaya başlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Funda Arar’ın en güzel şarkılarını seslendirdiği gecede birbirinden keyifli anlar yaşandı.

Haftalardır süren ve sosyal medyaya damgasını vuran  Beyaz - Candan Erçetin atışmasının 5. Roundu yine izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi!  Bu hafta cevap sırası Beyaz’daydı! Bu kez klipte; Ümit Besen, Nuri Alço, Mustafa Üstündağ, Hayko Cepkin, Emre Karayel , Mansur Ark  ve  Ali Ihsan Varol da  Beyaz'a eşlik ediyor!

Candan Erçetin, Beyaz’a hazırladığı en son klipte Demet Akbağ, Gupse Özay, Saba Tümer, Esra Erol, Derya Şensoy gibi ünlüleri arkasına alarak ciddi bir çıkış yapmıştı! Beyaz’ın ise yeni bölümde Candan’a verdiği cevap oldukça ağır oldu!
Bu kliple çıtayı yükseltmeyi başaran  Beyaz’a, gelecek hafta Candan’ın vereceği cevap merakla bekleniyor.
Gecenin diğer sürprizli aksiyonu ise  Beyaz’ın Funda Arar’a yaptığı  albüm açılışı aksiyonu oldu. Aksiyon sırasında, küçük kızın okuyacağı şiiri unutmasıyla stüdyoda birbirinden komik diyaloglar yaşandı!
 

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI