X
X

Beyaz Show, 20. sezonu efsane programla kapattı!

28.05.2016 Cumartesi 04:05 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

"Beyaz Show"a bu hafta; Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Umut Mirza, Işıl Evrim Akgün ve Rikki Roath konuk oldu.

Kanal D’nin sunuculuğunu 20 yıldır Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"un sezon finaline bu hafta; "Üç Adam" programı ile Eser Yenerler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Boz, Modern zaman seyyahı Rikki Roath, Aşk Psikoloğu Işıl Evrim Akgün ve yakışıklı model Umut Mirza konuk oldu.

27 Mayıs yayınından kareler

Programın açılış bölümüne Mr. Global Erkek Güzellik Yarışması’nda ‘Dünyanın En Güzel Fizikli Erkeği’ seçilen Umut Mirza yakışıklılığı ile damga vurdu.


Murat Boz, son hit şarkısı Janti ile Beyaz Show stüdyosunda adeta deprem etkisi yarattı.


"Üç Adam" Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç hem anlattıkları hem de yaptıkları esprilerle hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi.


Beyaz Show ekibinin 20. Yıl anısına Beyaz için hazırladıkları sürpriz klip, hem duygulandırdı hem de güldürdü.


“Modern Zaman Seyyahı” Rikki Roath, hem güzelliği hem de sempatik Türkçe’siyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Aşk Psikoloğu Işıl Evrim Akgün, aşk hakkında verdiği tüyolarla herkesi şaşırtırken adeta ekran başındakilere de yol gösterdi.


Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla önümüzdeki sezon da Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI