X
X

Beyaz Show eğlendirmeye devam ediyor!

25.02.2017 Cumartesi 02:18 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "İstanbul Kırmızısı" filminin başrol oyuncuları Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, sevilen sanatçı Suzan Kardeş, yeni çıkarmış olduğu kitabı ile ünlü oyuncu Zafer Algöz ve genç yetenek Berat Efe Parlar konuk oldu.

Türkiye’nin en çok izlenen talk-show programı Beyaz Show, dün akşam da sürpriz konukları ile yine ekran başındakileri kahkaya boğdu.

Gecenin ilk sürprizini yapan Beyaz, Halit Ergenç’in oynadığı dizilerde sıkça tekrarlanan “lakin” sözcüğüyle hazırladığı görüntülerle herkesi güldürdü.


Beyaz’ın ekibiyle beraber arkasından atıp tuttuğu sırada Tuba Büyüküstün’e yakalanmasını konuk eden skeç ekran başındakilerin beğenisini kazandı.


Gecenin başka büyük sürprizi ise Halit Ergenç’ten geldi. ‘Sensiz Saadet Neymiş’ şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, sesinin güzelliği ile herkesi şaşırttı.


Tuba Büyüküstün, zarifliği ve güzelliğiyle gecede adeta parladı ve herkesi kendine hayran bıraktı.
Suzan Kardeş programda seslendirdiği ve Yeşilçam şarkılarından oluşan potpuri ile kulakların pasını sildi.
Yeni çıkardığı “Haşırt Dı Bilekbord” kitabından anlattığı Öztürk Serengil anısıyla herkesi güldüren Zafer Algöz, kitabın ne kadar başarılı olduğunun da sinyalini vermiş oldu.
İki çocuğuna “Alex” ve “Musa Sow” adını veren Adnan Orçan, Fenerbahçe tutkusuyla izleyen herkesi şaşırttı.


Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI