X
X

Beyaz Show Eskişehir'i salladı!

03.12.2016 Cumartesi 06:00 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Hasrete Berlin’den yaptığı sezon açılışıyla son veren "Beyaz Show", yeni bölümünde muhteşem bir bölümle Eskişehir’i salladı.

Beyaz Show’un Eskişehir’de çekilen bölümünün konukları mütevazi kişiliği ile sevilen türkücü Kubat, muhteşem pop şarkıları ve güzelliğiyle dikkat çeken Bengü, sesiyle olduğu kadar oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren Murat Dalkılıç, ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ filmi ile kızıyla kameraların karşısına geçen Tolga Çevik ve yine aynı filmden usta komedyen Cengiz Bozkurt oldu.

Bando Es Es eşliğinde programın açılışını yapan Beyaz, enerjisiyle tüm Eskişehir seyircisini ilk andan etkisi altına aldı.

Murat Dalkılıç ve Bengü açılışta söyledikleri şarkılarla Eskişehirli izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt’un rol aldığı “Sen Benim Herşeyimsin” filminin fragmanı izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

Beyaz Show hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Babasından özür dileyerek barışmak isteyen “Kübra”, sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen “Osman”, Selçuk İnan’a benzerliğiyle görenleri hayrete düşüren “Uğur” Eskişehir bölümümüzün konuğuydu.

Bir Kubat klasiği haline gelen “Halkalı Şeker” şarkısı salonu dolduran herkesi coşturdu. 

?

Tribünlerdeki en güzel oluşumlardan biri olan Bando Es Es; yaptığı sürprizle “Bir Güzellik Yapsana” şarkısını çalarak Murat Dalkılıç’ı ve dinleyenleri güldürdü.

Kubat’ın çocukluğunda Barış Manço’nun “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” şarkısını saz eşliğinde yorumladığı görüntüler izleyenleri şaşırttı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI