X
X

Beyaz Show yeni sezona "Merhaba" dedi!

28.10.2017 Cumartesi 04:00 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Müthiş konukları, kahkahası, sürprizleri, skeçleri ve şovmeni Beyazıt Öztürk’ün muhteşem sunumuyla "Beyaz Show" hasrete son verdi ve “Canlı Canlı” ilk bölümüyle yeni sezona "merhaba" dedi.

Beyaz Show’un yeni sezon ilk bölümünün konukları ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sevilen şarkıcı Simge Sağın, "İlk Öpücük" filminin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Özge Gürel oldu.

20 Ekim’de izleyicisiyle buluşan “İlk Öpücük” filmi başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Özge Gürel, sempatiklikleriyle geceye renk kattı.

Acun Ilıcalı’nın stüdyoya girmesiyle adeta yer yerinden oynadı. “Beyaz” ve “Acun” diye bağıran seyirciler nedeniyle stüdyo ikiye bölünür gibi olsa da, Beyaz evsahibi avantajını iyi kullandı.

Programın açılış bölümünde Simge Sağın, “Miş Miş”le ortalığı adeta kasıp kavurdu. “Miş Miş”in hemen bitiminde canlı olarak şarkıyı Beyaz için uyarlaması gecenin sürprizlerinden biri oldu.

Yeni sezonun yeniliklerinden “Pusat’la Yaran Videolar” skeci ve skecin içinde kullanılan sosyal medyanın fenomen videoları herkese kahkaha attırdı.

‘Beyaz’la Göz Göze’ skecine konuk olan Acun Ilıcalı ve Beyaz’ın birbirlerine ‘atarlandığı’ anlar, ekran başındaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Yeni sezonun ilk bölümünün en büyük sürprizi ise Şeyma Subaşı’nın oynadığı skeç oldu. Şeyma’nın ev hali görenleri bir hayli şaşırtırken, aynı zamanda da güldürdü.

Eğlencenin tek adresi, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show birbirinden renkli ve eğlenceli konuklarla izleyen herkese keyifli saatler yaşattı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:30’da Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI