X
X

Beyaz Show yeni sezonunu bomba gibi açtı!

24.10.2015 Cumartesi 11:53 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı 20. Yıl’ını kutlayan sevilen talk show programı Beyaz Show, bomba gibi bir sezon açılışıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Sohbeti, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu hafta da seyirciyi ekrana kitledi. Türk popunun sesi ve performansıyla rekorlara doymayan kadını İrem Derici, "Güneşin Kızları"nın gençleri Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel, Berk Atan, "Yaktın Beni" filmiyle iki müthiş oyuncu Sarp Apak ve Sinem Kobal Beyaz Show'un yeni sezon ilk programına konuk oldu.

İrem Derici, programın açılış bölümünde söylediği ve seçme şarkılarından oluşan potpuriyle dinleyen herkesin kulaklarının pasını sildi.

Beyaz’ın 20. Yılı’nda yaptığı ilk sürpriz ‘Güneşin Kızları’ ekibine oldu. Hazırladığı ‘2 Dakikada Güneşin Kızları’ klibiyle dizideki karakterlerin kılığına girerek, herkesi güldürdü.

"Güneşin Kızları" ekibinden Burcu Özberk ve Hande Erçel güzellikleriyle mest ederken, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş ise yakışıklılıklarıyla ekran başındaki herkesten tam not aldılar.

Beyaz, konuklarıyla yaptığı sıcak sohbetten sonra yayınladığı “İrem Derici’yi makyajsız görenlerin dramı” klibi stüdyoyu kahkalara boğdu. Bu klipte İrem Derici’nin eşi Rıza Esendemir’in de rol alması klibe ayrı bir mizah kattı.

Klibi izlemek için TIKLAYIN!

Güneşin Kızları dizisi oyuncusu Tolga Sarıtaş, söylediği şarkıyla dinleyen herkesi şaşırttı.

İlerleyen dakikalarda, İrem Derici, babası Hulusi Derici’yle ekran başında bir Türk Sanat Müziği parçasını seslendirerek bir ilke imza attı.

Programın son bölümünde sürpriz yapma sırası bu sefer İrem Derici’deydi. Beyaz’ın bekar olmasına kafayı takan İrem Derici, yaptığı beste ve çektiği kliple ekran başındaki ve stüdyodaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek.

Yayından fotoğraflar için TIKLAYIN!

BEYAZ SHOW VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 284216150


Varnish cache server