X
X

Beyaz Show yine kahkalara boğdu!

31.10.2015 Cumartesi 11:05 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ve bu sene 20. yaşını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Kendine özgü şahane yorumuyla Merve Özbey, "Git Başımdan" filmiyle Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, güzel oyuncu Eda Ece, Azerbaycanlı güzel şarkıcı Röya ve müthiş yorumuyla Cemil Demirbakan konuk oldu.

Yaza damgasını vuran ve dillerden düşmeyen ‘Yaş Hikayesi’ şarkısıyla Merve Özbey, programın açılış bölümünde stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi coşturdu.

Seyircilerimize ‘İç sesiniz size ne diyor?’ diye soran Beyaz, gelen cevaplarla herkesi gülme krizine soktu. Beyaz'ın İrem Derici'ye de cevabı gecikmedi.

"Git Başımdan" filminin oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak yaptıkları espriler ve anlattıkları hikayelerle stüdyodaki herkesi güldürdü. İlişki Durumu Karışık'ın genç ve güzel oyuncusu Eda Ece, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. İlişki Durumu Karışık'a hazırlanan özel skeç herkesi gülmekten kırdı; geçirdi.

Azerbaycan’ın Rihanna’sı olarak bilinen Röya, gerek söylediği şarkı gerek dans şovuyla izleyen herkesi kendine hayran bıraktı.

Yüksek Sadakat grubundan ayrıldıktan sonra yoluna solo albümle devam eden Cemil Demirbakan, canlı performansıyla stüdyodaki ve ekran başındaki herkesin kulaklarının pasını sildi. Beyaz'ın Sakarya Üniversitesi'ne skeci herkesi kahkahalara boğdu.

Hafta içinde yaptığı ve insanları hayrete düşüren çok tehlikeli denemesiyle Beyaz Show’a konuk olan Cengiz Koçak, gökyüzünde nasıl paraşüt değiştirdiğini anlatırken herkesin ağzını açık bıraktı.

Yayından fotoğraflar için TIKLAYIN!

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden komik skeçleri, sürprizleri ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatmak için Cuma 23:15’te yine Kanal D ekranlarında olacak...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI