X
X

Beyaz Show yine keyif dolu geçti!

30.04.2016 Cumartesi 03:33 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

"Beyaz Show"a bu hafta; Burak Kut, Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar, Ebru Şallı, Çağla Büyükakçay ve Mithat Körler konuk oldu.

Kanal D’nin sunuculuğunu 20 yıldır Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin sevilen sesi Burak Kut, ünlü sunucu Ebru Şallı, ‘Kiralık Aşk’ dizisi oyuncuları Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, ünlü müzisyen Mithat Körler ve şampiyon tenisçi Çağla Büyükakçay konuk oldu.

Ekranların sevilen talk-show programı Beyaz Show, sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle bu hafta da yine şahaneydi!

Programın ilk bölümünde Türk Pop Müziği’nin ‘Bebeto’su Burak Kut, seslendirdiği potpuri şarkılarla ekran başında ve stüdyoda olan herkesi coşturdu.

Kanal D’de yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Beyaz Show, yine izleyiciyi ekrana kilitledi.

Burak Kut’un Beyaz’la ilgili yaşadığı komik anısı, izleyen herkesi kahkahaya boğdu.

‘Kiralık Aşk’ dizisinde Neriman ve Koriş’i canlandıran Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, anlattıklarıyla herkesi güldürdüler.

Ebru Şallı, anlatıklarıyla ve bütün zerafetiyle yine stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi etkiledi.

Sanremo Junior Uluslararası Müzik Festivali’nde 9-16 yaş kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek 7 yaşındaki Naz Barut, hem şirinliği hem de harika sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Haftasonu WTA Istanbul Cup finalini kazanarak Türk Tenis Tarihi’nin en başarılı sporcularından biri haline gelen Çağla Büyükakçay, hem zerafeti hem de güzelliğiyle herkesi büyüledi.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI