X
X

Beyaz Show'a Güldür Güldür Show ekibi damgasını vurdu!

23.01.2016 Cumartesi 11:23 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, "20. Yıl"ını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Dedemin Fişi" filmiyle “Güldür Güldür Show” ekibi oyuncuları Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, İrem Sak, Onur Rüştü Atilla, Özge Borak, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Uğur Bilgin, Burak Topaloğlu, Aziz Aslan, Özlem Tokaslan ve Özgün Aydın konuk oldu.

Beyaz bir seyircisinin daha hayalini canlı yayında gerçekleştirdi. Hayali “Ünlüymüş gibi anons edilip programa çağırılmak” olan Mevlüthan Anılgan’ın bu dileği gerçeğe dönüştü.

Programın açılış bölümünde Özge Borak söylediği birbirinden güzel iki şarkıyla adeta kulakların pasını sildi.

İrem Sak, Özge Borak ve Doğa Rutkay güzellikleri ile kendilerine hayran bırakırken, Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Rüştü Atilla ve Erdem Yener sempatikliğiyle herkesin takdirini kazandı.

Özel Klip için TIKLAYIN!

“Dedemin Fişi” filminin fragmanından sonra oynayanların “Filme gelmelisiniz çünkü…” cümlesini teker teker tamamladıkları anlar ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı.

Meltem Yılmazkaya söylediği “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” ve “Aşkın Kanunu” şarkılarıyla stüdyodaki seyircileri kendine hayran bıraktı.

Sokak röportajında sorulan “Güldür Güldür’de en çok neye gülüyorsunuz?” sorusunun cevapları ile stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Keskin cümlelerin havada uçuştuğu “Beyaz’la Göz Göze” bu hafta da Güldür Güldür ekibiyle devam etti. Ekibin birbirine söyledikleri laflar gülmekten herkesi kırdı geçirdi.

“Güldür Güldür Show”da evliliğin inceliklerini anlattıkları görüntülerle sosyal medyada fenomen haline gelen Başar Bozoğlu ve Yasemin Duman Bozoğlu çifti canlı yayında paylaştıklarıyla yine herkesin beğenisini kazandı.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 759168849


Varnish cache server