X
X

Beyaz Show'a Türk Sinemanın Sultanı damga vurdu!

28.11.2015 Cumartesi 11:08 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

"Beyaz Show"a bu hafta; "Uzaklarda Arama" filmiyle Yeşilçam’ın biricik sultanı Türkan Şoray; güzelliği ve asaletiyle Yağmur Ünal; ünlü oyuncu Serkan Şenalp; dillere düşen bestelerin mimarı Fettah Can, Türkiye’nin Best Model'leri Yağmur Ayrık, Yılmaz Kunt, Ömer Samed Kurtulmuş konuk oldu.

Programın açılış bölümünde Türkiye’nin Best Model'leri Yağmur Ayrık güzelliğiyle, Yılmaz Kunt ve Ömer Samed Kurtulmuş hem yakışıklıkları hem de sempatiklikleriyle herkesin gönlünü kazandı. Fettah Can, hem seslendirdiği şarkılar hem de potpurileriyle herkesin kulaklarının pasını sildi.

Türk Sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, asilliği ve zerafetiyle stüdyoda ve televizyon başında bulunan tüm izleyicileri adeta büyüledi. Beyaz’ın 1997 yılında Türkan Şoray ile birlikte çektiği ‘Nihavend Mucize’ isimli filminden bölümler göstermesi ve kendisiyle dalga geçmesi izleyenleri kahkaya boğdu.

Programın ilerleyen dakikalarında, hazırladığı montaj tekniğiyle kendini Türkan Şoray’lı Yeşilçam filmlerine sokan Beyaz, bu sürpriziyle herkesi şaşırttı.

‘Uzaklarda Arama’ film ekibinden Mehtap Bayri, Esra Ergün, Aslı Samat, Pınar Göktaş ve Sevda Erginci seslendirdikleri ‘İnce Giyerim İnce’ türküsüyle herkese sürpriz yaptı.

2 yılda biriktirdiği 85 lirayı Beşiktaş’ın stadının yapımı için babası aracılığıyla Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı Fikret Orman’a gönderen ve gönderdiği para sembol olması için BJK Müzesi’ne kaldırılacak olan 10 yaşındaki Muhammet Alpak, küçük yaşında gösterdiği büyük yürekle herkesi kendine hayran bıraktı.

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, babasıyla özdeşleşen ‘Huzurum Kalmadı’ şarkısıyla dinleyen herkese keyif verdi.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI