X
X

Beyaz Show'da birbirinden komik anlar!

06.12.2014 Cumartesi 10:25 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı” filmi oyuncuları Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy, Serhat Kılıç ve yeni albümüyle Alişan oldu. Programın açılış bölümünde, Beyaz'ın Kanal D binasının içindeki ünlü isimlerin kartonetlerini diline dolaması üzerine stüdyoda birbirinden komik anlar yaşandı.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı” filmi oyuncuları Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy, Serhat Kılıç ve yeni albümüyle  Alişan oldu.

Programın açılış bölümünde, Beyaz'ın Kanal D binasının içindeki ünlü isimlerin kartonetlerini diline dolaması üzerine stüdyoda birbirinden komik anlar yaşandı.

Alişan’ın “İhtiyacı Var” klibine giren Beyaz’ın Alişan ile olan düeti çok konuşulacak gibi görünüyor!

 

Yeni Bölümden Çok Özel Fotoğraflar

Esprilerin havada uçuştuğu gecede Serhat Kılıç ve Alişan arasındaki tatlı rekabet izleyicileri kahkahaya boğdu. Birbirinden komik diyalogların yaşandığı sohbetin sonunda Serhat Kılıç, yaptığı ince bir espri hamlesiyle Alişan’ın gönlünü almayı başardı.

Serhat Kılıç, yeni açmayı planladığı sanat okulu hakkında bilgiler verdi. Programda söylediği “ Hit  the Road Jack” adlı şarkıdaki performansı ve Alişan’ın uzun havayla kattığı yorum ise görülmeye değerdi.

Alişan’ın hayvanlardan korkma hikayesinin üzerine  yayınlanan Alişan’dan korkan hayvanlar videosu, izleyen herkesi adeta kahkahaya boğdu.

Evden  getirdiği minderle stüdyoda oturan seyirci ise izleyen herkesi güldürdü.

Pencereden düşen küçük bir kızın hayatını kurtarması sebebiyle  hafta boyunca gündemde sıkça yer alan Eskişehirli kahraman temizlik işçisi Şükrü Deniz ise örnek tavrıyla herkesin takdirini topladı!

 

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI