X
X

Beyaz Show'da kahkaha tufanı bitmiyor!

28.03.2015 Cumartesi 10:49 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show bu hafta hem güldürdü hem de kulakların pasını sildi...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Bizim Hikaye” filminin oyuncuları Sera Tokdemir, Haluk Piyes, rahatsızlığı nedeniyle ‘Survivor’ yarışmasından ayrılmak zorunda kalan eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun, Türk Pop Müziği’nin güçlü sesleri Zeynep Casalini, Gökhan Türkmen ve Rock grubu Pinhani oldu.

Beyaz programın girişinde, geçtiğimiz hafta Avrupa Karate Şampiyonası’nda “Kata” dalında ülkemize ilk kez altın madalya getiren Türkiye Kadın Kata Milli Takımı’nı ağırladı.

Gökhan Türkmen ve Zeynep Casalini, programda söyledikleri şarkılarla hem stüdyodakilerin hem de ekran başındaki herkesin kulaklarının pasını sildi.

Geçtiğimiz yaz evlenen ve yakında baba olacak olan Gökhan Türkmen'in doğacak kızı için söylediği sözler canlı yayında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Beyaz, geçtiğimiz sezon Ahmet Dursun’un başına bela olan fareyle dalga geçtiği görüntüler ile herkesi güldürdü.

Pi Sayısı’nın virgülden sonraki 1024 basamağını okuyarak Türkiye Rekoru kıran Muhammed İşci ve 300 sayfalık bir kitabı 2 dakika 54 saniyede okuyan Nihal Cesur, yetenekleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Hafta içinde Gökhan Türkmen’in vücudunun esnekliğiyle ilgili bilgileri alan Beyaz boş durmadı ve hazırladığı sürpriz bir video ile izleyicilerini kahkaha tufanına boğdu.

Programın son bölümüne konuk olan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Müzakere Timlerinden Emniyet Amiri Celal Özgür Öz ve Komiser Cemalettin Demirci, ilgilendikleri vakalar sırasında yaşadıklarıyla hemn güldürdüler hem de düşündürdüler.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI