X
X

Beyaz Show'da Kubat Rüzgarı Esti!

19.03.2016 Cumartesi 11:30 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Ekranların sevilen talk-show programı Beyaz Show, sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle bu hafta da yine şahaneydi! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü yorumcu Kubat, "Şeytan Tüyü" filminin başrol oyuncuları Güven Kıraç, Mustafa Üstündağ, Şükran Ovalı ve sempatik oyuncu Larissa Gacemer konuk oldu.

Programın açılış bölümünde Kubat, seslendirdiği türkülerle stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi duygulandırdı.

Kubat’ın sürekli Beyaz Show’a çıkmasını diline dolayan Beyaz, hazırladığı ‘Beyaz Show’a En Çok Gelenler’ listesiyle stüdyoda kahkaha tufanı estirdi.

"Şeytan Tüyü" filminin başrol oyuncuları Mustafa Üstündağ, film için söylediği şarkıyla herkesi şaşırttı.

Larissa Gacemer hem güzelliği hem de sempatik Türkçe’siyle izleyen herkesin sempatisini kazandı.

Kanald.com.tr üzerinden Beyaz Show’a gönderdiği hayali sayesinde Beyaz Show sahnesine çıkma şansını yakalayan Arif Fidan, Beyaz’ın masasındaki çekmeceleri karıştırma şansını yakaladı.

Telefona bağlanan bir seyircinin sorduğu soru üzerine konukların gizli yeteneklerini anlattıkları bölümde eğlenceli anlar yaşandı.

Deneyimli oyuncu Güven Kıraç, yaptığı espriler ve anlattıklarıyla stüdyoda kahkaha tufanı estirdi.

Eğlencenin tek adresi, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’da birbirinden renkli ve eğlenceli konuklarla izleyen herkese keyifli saatler yaşattı.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI