X
X

Beyaz Show'da Poyraz Karayel rüzgarları esti...

18.04.2015 Cumartesi 11:02 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara, Kanal D’nin çok sevilen çok izlenen dizisi "Poyraz Karayel"in başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu, yemek yapmayı aşka dönüştüren adam Arda Türkmen, "İşte Benim Stilim" yarışmasının şampiyonu Emel Özkızıltaş, canlı performası ile Koray Candemir Beyaz Show’daydı..

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk show programı "Beyaz Show", bu hafta da birbirinden sevilen konukları ağırladı.

Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara, Kanal D’nin çok sevilen çok izlenen dizisi "Poyraz Karayel"in başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu, yemek yapmayı aşka dönüştüren adam Arda Türkmen, "İşte Benim Stilim" yarışmasının şampiyonu Emel Özkızıltaş, canlı performası ile Koray Candemir Beyaz Show’daydı...

Programın açılış bölümünde en büyük hayali nişanlısına sürpriz bir evlenme teklifi yapmak olan Özkan Cin’e, “Aşk Olsun” filminde bir “Aşk Doktoru”nu canlandıran İlker Aksum ve Sedef Avcı yardımcı oldu.

Dizinin sevilen küçük oyuncusu Ataberk Mutlu, Beyaz’ın bir sorusu üzerine dizinin sonraki bölümlerinde neler olacağını canlı yayında anlatmaya başlayınca programda kısa bir panik havası yaşandı.

Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Zara program sırasında söylediği İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses şarkılarıyla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi mest etti.

 

“İşte Benim Stilim“ yarışmasının birincisi Emel Özkızıltaş, ilginç mimikleri, değişik tarzı ve güzelliğiyle herkesin beğenisini kazandı.

 

Programın sonlarına gelirken Koray Candemir, Mor ve Ötesi ile özdeşleşen ‘Bir Derdim Var’ performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

 

Geçtiğimiz hafta metroya terlikle bindiği ve bu kıyafetiyle kitap okuduğu için sosyal medyadaki bir kişi tarafından dalga geçilen ama yazdığı olgun ve alçakgönüllü cevapla herkesin takdirini toplayan Ali Uçar, canlı yayında söyledikleriyle hem herkesi duygulandırdı hem de çok büyük dersler vermiş oldu.

 

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI