X
X

Beyaz Show'da Samuel Eto rüzgarı esti!

12.03.2016 Cumartesi 13:18 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

"Beyaz Show"a bu hafta; dünyaca ünlü yıldız futbolcu Samuel Eto’o, sevilen sanatçı Bülent Serttaş, "Kısmetse Olur" programının dobra sunucusu Seda Akgül, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer konuk oldu.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, "20. Yıl"ını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; dünyaca ünlü yıldız futbolcu Samuel Eto’o, sevilen sanatçı Bülent Serttaş, "Kısmetse Olur" programının dobra sunucusu Seda Akgül, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer konuk oldu.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahaneydi!

Sevilen sanatçı Bülent Serttaş, programın giriş bölümünde seslendirdiği şarkılarla programa bomba gibi bir giriş yapmış oldu!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Samuel Eto’o stüdyoya girer girmez adeta kıyamet koptu. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de transferle ilgili düşüncelerini anlatırken herkesin takdirini kazandı.

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun, kilo vermek isteyenler ve sağlıklı yaşamak isteyenler için verdiği ipuçlarıyla stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi adeta kendine hayran bıraktı.

Ekranların çok izlenen programı ‘Kısmetse Olur’ evinin patronu Seda Akgül, programla ilgili detayları anlatırken tüm stüdyo pür dikkat onu dinledi.

Beyaz Show’da sürprizler yine başroldeydi! Eto’o için hazırlanan sürpriz klip herkesin beğenisini kazandı.

Eto'nun çıldırtan golleri!

Bülent Serttaş’ın Eto’o ile inglizce konuşmaya çalışmayı herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

‘Kısmetse Olur’ evinin aykırı çocuğu Eser West, programın son bölümüne konuk oldu ve kendiyle ilgili bilinmeyenleri anlatırken söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

Beyaz’ın doğumgünü için bütün ünlüleri davet ettiği ama sadece Bülent Serttaş’ın gelmesini konu ettiği video, stüdyoda kahkaha tufanı kopardı.

 

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 77678429


Varnish cache server