X
X

Beyaz Show'da sürpriz dolu bir gece yaşandı!

20.05.2017 Cumartesi 01:50 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Hakan Altun, her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atiye, yeni film projesiyle 2002 yılında "Dünya’nın En Güzel Kızı" seçilen Azra Akın ve milli sporcu Şahika Ercümen konuk oldu.

Programın giriş bölümünde Beyaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı seyircilerle birlikte büyük coşkuyla kutladı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tam puan alarak Türkiye Birincileri arasına girmeyi başaran, okuldan arta kalan zamanlarında çobanlık yapan Zeynep Dinçer ve Sibel Balkaya’nın başarısı izleyen herkesi derinden etkiledi.

"Telefonun başında" adlı eskimeyen parçası ile aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Hakan Altun, program boyunca söylediği şarkılarla izleyenleri yine mest etti.

Güzelliği ve şarkıları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atiye de yeni projesi ve programda yaptığı darbuka şovuyla herkesin takdirini kazandı.

19 Mayıs’ta vizyona giren "Her Şey Mümkün" filminin başrol oyuncusu Azra Akın, güzelliği ve zerafetiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

"Her Şey Mümkün" filminin yönetmeni Alper Babayağmur da Beyaz’ın konuğu oldu.

Zaman zaman sürpriz evlenme teklifi hayallerini sahnede gerçekleştiren Beyaz, bu kez en büyük sürprizi kendi ekibinden Dilşan Eken’e yaptı. Dilşan’dan habersiz erkek arkadaşı Gökhan Fırat’la işbirliği yapan Beyaz, sahneye Gökhan’ı çağırınca Dilşan hayatının şokunu yaşadı. Evlenme teklifine de "Evet" cevabı gelince, stüdyodakiler bu heyecanlı anlara şahit olmuş oldu.

19 Mayıs 2017 Beyaz Show Bölümü:

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla önümüzde hafta Cuma günü saat 23:30’da Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI