X
X

Beyaz Show'un yeni bölümü konukları ile izleyenleri hayran bıraktı!

27.05.2017 Cumartesi 01:45 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü oyuncular Furkan Palalı ve Demet Özdemir, ünlü sanatçı Sarper Semiz, sesi ile büyük beğeni toplayan Jehan Barbur, canlı performanslarıyla hayran bırakan Yol Project grubu, sosyal medyada insanlar arasında kulaktan kulağa yayılan müthiş yeteneğiyle Evrencan Gündüz ve Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı konuk oldu.

Programın giriş bölümünde Beyaz, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ardından Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda da şampiyon olarak Dünya Şampiyonluğu apoleti takan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’yla şampiyonluğu adeta yeniden kutladı.

Beyaz Show dün gece ağırladığı birbirinden özel 4 şarkıcı konuğuyla, izleyenlere adeta müzikal şölen sundu. 

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu Furkan Palalı, Beyaz Show izleyicilerine gece boyu haklarında merak edilenleri aktardı.

Caz ve popun başarılı isimlerinden yazar ve şarkıcı Jehan Barbur, sevilen şarkılarını Beyaz Show izleyicileri için seslendirdi.

1988 yılından bu yana müzik hayatına devam eden Yol Project de sevilen şarkılarına program boyunca yer verdi.

Evrencan Gündüz, harika sesi ve enerjisiyle programa renk kattı.

Daha çok ekranlardan tanıdığımız Sarper Semiz, sesiyle de ekran başında ve stüdyoda bulunan herkesi büyüledi.

Beyaz Show - 26 Mayıs 2017 Yayınından Kareler

Eğlencenin ve müziğin dolu dolu yaşandığı 26 Mayıs Beyaz Show Bölümünü izlemek için tıkla:

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla önümüzdeki hafta "Sezon Finali" ile Cuma günü saat 23:30’da Kanal D'de olacak...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI