X
X

Beyaz Viyana’yı fethetti!

14.01.2017 Cumartesi 01:53 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta Türk müziğinin efsanesi Cengiz Kurtoğlu, Türkiye'nin en güzel seslerinden Sertab Erener, Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta oyuncusu Rasim Öztekin, “Çalgı Çengi İkimiz” filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, ünlü sunucu Esra Erol ve İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics konuk oldu.

Berlin’den yaptığı muhteşem sezon açılışıyla ekranlara merhaba diyen "Beyaz Show", yeni bölümünde Avusturya’nın Başkenti Viyana’dan ekranlara geldi.

Sertab Erener programın giriş bölümünde söylediği ‘Aldırma Deli Gönlüm’ ile izleyenleri coştururken, sonrasında söylediği şarkılarla da zaman zaman duygulandırdı.

Yaptıkları her filmle izlenme rekorları kıran Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi stüdyoya girdikleri ilk andan itibaren her hareketleriyle ve söyledikleriyle stüdyoyu kahkahaya boğdular.

Cengiz Kurtoğlu söylediği şarkılarla herkese geçmişe yolculuk yaptırırken, Beyaz’la çektikleri video ise izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Bir Beyaz Show klasiği olan ‘Kağıt Soruları’ bölümünde, Esra Erol tarafından evlendirilmek isteyen seyircilerin yazdıkları herkesi güldürdü.

İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics, yaptığı insanüstü şovla herkesin ağzını açık bıraktı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Almanca söyledikleri “Sie Liegt in Meinen Armen” şarkısıyla seslerinin de ne kadar güzel olduğunu izleyenlere bir kez daha gösterdi. 

Çalışırken Gasp girişimi sırasında gaspçıyı ısırarak kaçıran Viyanalı kadın taksici Feride Saymaz, cesaretiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI