X
X

Beyaz, yine yaptı yapacağını!

11.04.2015 Cumartesi 10:54 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show’da bu hafta; şarkıları herkes tarafından ezbere bilinen Türk Müziği’nin efsane sesi Hakan Altun; Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisinin oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Burcu Kıratlı, Hande Subaşı; Türk Rock müziğinin önde gelen grupların Mor ve Ötesi ile ‘Elin Oğlu’ programının İtalyan aşçısı Danilo Zanna konuk oldu.

Cuma akşamlarının en renkli programı Beyaz Show’da bu hafta; şarkıları herkes tarafından ezbere bilinen Türk Müziği’nin efsane sesi Hakan Altun; Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisinin oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Burcu Kıratlı, Hande Subaşı; Türk Rock müziğinin önde gelen grupların Mor ve Ötesi ile ‘Elin Oğlu’ programının İtalyan aşçısı Danilo Zanna konuk oldu.

Programın açılış kısmında kanald.com.tr ‘ye gelen başvurular sonrasında seçilen hayalleri gerçekleştiren Beyaz, konuklarıyla yaptığı sohbetle yine herkesi kahkahalarla güldürdü.

Beyaz, bu hafta da her zaman olduğu gibi sürprizler hazırlamıştı. Engin Altan Düzyatan’ın karizmatik sesini diline dolayan Beyaz, hazırladığı ve Düzyatan’a yaptığı komik dublajla ilk sürprizini böylece yapmış oldu.

Burcu Kıratlı ve Hande Subaşı güzellikleriyle herkesi büyülerken, Hakan Altun ise söylediği şarkılarla stüdyoda bulunan ve ekran başındaki herkesi duygulandırdı.

Beyaz’ın ikinci sürprizi ise Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisi için oldu. Aslında dizide yer almayan ama dizinin görüntüleri üzerine Beyaz tarafından sonradan konan hataları izleyen herkes kahkahalara boğuldu.

Programın ilerleyen dakikalarında programa dahil olan ‘Elin Oğlu’ programının İtalyan aşçısı Danilo Zanna, sempatik hareketleri ve samimiyetiyle herkesin takdirini kazandı.

Programın son bölümüne ise topladıkları mavi şişe kapaklarıyla 76 engelli vatandaş için umut ışığı olan dede ve torun, herkese örnek oldu ve söyledikleriyle herkesi düşündürdü.

Programın sonlarına yaklaşırken Mor ve Ötesi, söylediği Koray Candemir şarkısı ‘Nefesini Tut’ ile dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI