X
X

Beyaz'a Doğum Günü Sürprizi!

14.03.2015 Cumartesi 10:36 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Stüdyoya ellerindeki mini pastaların üstündeki mumlarla giren Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, doğum günü olan Beyaz’a yaptıkları bu sürprizle oldukça şaşırttı.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Aşk Yeniden” dizisinin oyuncuları Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve pop müziğin yıldız ismi Murat Dalkılıç oldu. Murat Dalkılıç söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.

Stüdyoya ellerindeki mini pastaların üstündeki mumlarla giren Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, doğum günü olan Beyaz’a yaptıkları bu sürprizle oldukça şaşırttı.



Programın giriş bölümünde Beyaz, hafta sonu YGS Sınavı’na girecek tüm öğrenciler için ‘Sınav Duası’ okuma hayali olan Neşet Umut Şimşek’in bu dileğini gerçekleştirdi. Aynı zamanda 2014 senesinin LYS ve YGS Sınavı Birincileri de programda kendine yer buldu.



Sonrasında ise sürpriz yapma sırası Beyaz’a geldi. Beyaz’ın Murat Dalkılıç için hazırladığı ‘Beleşçi Murat Dalkılıç’ ve ‘Murat Dalkılıç’ın Kucağında Taşıdıkları’ videoları sonrası hem stüdyodaki hem de ekran başındaki herkesi kahkahalara boğuldu.



Herkesten gizli yaptığı sürprizle Beyaz’ın doğum gününü kutlamak için bir anda stüdyoya giren Linet’i gören herkes çok şaşırırken, Demet Akalın da Beyaz’ın doğum gününü telefon bağlantısı aracılığıyla kutladı.

“Kadına Şiddet”e dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları “Cesaretin Var mı?” sosyal sorumluluk projesiyle herkesin tekrar düşünmesini sağlayan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri de Beyaz Show’daydı. Öğrenciler hem çektikleri kliple, hem de söyledikleriyle ekran başındaki herkesin takdirini topladılar.

Programın son bölümünde Beyaz’ın stüdyoya davet ettiği “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün İlk Seyyar Satıcısı” Fikret Bara anlattıkları ve başından geçenlerle herkesi güldürdü.

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI