X
X

Burak Kut'un şarkılarıyla yer yerinden oynadı!

03.02.2018 Cumartesi 03:01 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

"Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin “Bebeto” lakaplı prensi Burak Kut, yönetmenliğini Serra Yılmaz’ın yaptığı “Cebimdeki Yabancı” filminin oyuncuları Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak ve Şükrü Özyıldız konuk oldu.

Programın ilk bölümünde Burak Kut, en sevilen şarkılarından “Yaşandı Bitti”yi söyleyince stüdyoda adeta yer yerinden oynadı.

Yedi eski dostun bir akşam yemeğinde biraraya gelmeleri ve cep telefonlarına gelen mesajları sesli olarak birbirlerine okumalarıyla gelişen olayları konu alan Ferzan Özpetek’in yapımcılığını yaptığı “Cebimdeki Yabancı” filminin konusu gece boyu tartışıldı.

Bir Beyaz Show klasiği “Seyirci Soruları” stüdyoda ve ekran başında yine kahkaha tufanı estirdi. Seyircilere “Cep telefonunuzla yaptığınız en büyük hata nedir?” diye soran Beyaz, gelen cevapları okuyunca herkesi güldürdü.

Beyaz, bir anda canlı yayında konuklarının cep telefonlarına gelen son mesajları okumak isteyince stüdyoda biraz gerginlik yaşandı. Neyse ki kritik bir mesaj olmaması hepsini rahatlattı.

Leyla Lydia Tuğutlu bütün gece güzelliği ve zarifliğiyle adeta herkesin gözünü kamaştırdı.

Burak Kut programın kapanış bölümünde söylediği Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarıyla herkesi mest etti.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI