X
X

Cengiz Kurtoğlu ve Ata Demirer söyledikleri şarkılarla geceye damga vurdu!

27.02.2016 Cumartesi 11:12 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

"20. Yıl"ını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şovmen Ata Demirer, tavernalar kralı Cengiz Kurtoğlu ve ünlü oyuncu Büşra Pekin konuk oldu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, "20. Yıl"ını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şovmen Ata Demirer, tavernalar kralı Cengiz Kurtoğlu ve ünlü oyuncu Büşra Pekin konuk oldu.

20 yıldır Beyaz Show’a konuk olmayan Cengiz Kurtoğlu stüdyoya girer girmez adeta ortalığı yıktı.

"İyi bir tavernacı nasıl olmalıdır?" sorusuna halkın verdiği cevaplardan oluşan sokak röportajı videosu, herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Cengiz Kurtoğlu, "30 yıl boyunca 'Gelin Olmuş Gidiyorsun' diye söyledim. Şarkının anlamını kızımın düğününde anladım" deyince stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Ata Demirer, söylediği İtalyanca şarkıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Beyaz’ın sürpriz olarak hazırladığı ve Cengiz Kurtoğlu’nun oynadığı filmlerden oluşan video stüdyoda kahkaha tufanı kopardı.

Büşra Pekin, hem güzelliği hem de sempatikliğiyle her zaman olduğu gibi kendine hayran bıraktı.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI