X
X

Efsane konuklarla kahkaha dolu gece!

10.02.2018 Cumartesi 03:18 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'a bu hafta; Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, muhteşem şarkılarıyla Cenk Eren, "Çocuklar Duymasın" dizisinin başrol oyuncuları Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan ve Aşkım Kapışmak konuk oldu.

Programın açılış bölümünde Cenk Eren, söylediği Ferdi Özbeğen şarkılarından oluşan potpuri şarkılarla, stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi adeta büyüledi.

“Çocuklar Duymasın” dizisinde Haluk ile Meltem arasındaki son tartışmalar stüdyoyu da ikiye böldü. Kimi izleyiciler Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı Haluk’u haklı bulurken, kimileri ise Pınar Altuğ’un hayat verdiği Meltem’i haklı buldular. 

Türk sinemasının efsane ismi, dört yapraklı yoncanın en zarifi Hülya Koçyiğit stüdyoya girer girmez adeta ortamın havası değişti. Seyirciler efsane ismi ayakta alkışlarken, Hülya Koçyiğit’in de heyecanı gözlerden kaçmadı.

Hülya Koçyiğit’in başrollerini Ediz Hun’la beraber paylaştığı “Hıçkırık” filminin Kanal D’de yayınlanan dizi uyarlamasında yer alan oyuncular Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu verdikleri hediyeyle Hülya Koçyiğit’i oldukça şaşırttı.

Gecenin en büyük sürprizi yine Beyaz’dan geldi. Sözlerini Şebnem Sungur, bestesini Uluğ Aydeniz’in yaptığı ve Gülnur Gökçe’nin seslendirdiği şarkıyı Hülya Koçyiğit’e armağan eden Beyaz, başta büyük usta olmak üzere stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi duygulandırdı.

Tarkan’ın baba olduğunu sosyal medya aracılığıyla açıklaması 2 gündür magazin gündeminin en önemli konusuydu. Beyaz da bu konuya kayıtsız kalamayarak Tarkan’ınkine benzer açıklama yapması herkesi kahkahalarla güldürdü.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI