X
X

Haftalardır süren tartışma yayında bitti!

24.01.2015 Cumartesi 10:29 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Aşk Sana Benzer” filminin oyuncuları Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ve yeni albümü ile en güzel şarkılarıyla Halil Sezai oldu.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Aşk Sana Benzer” filminin oyuncuları Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ve yeni albümü ile  en güzel şarkılarıyla  Halil Sezai oldu.

Fahriye Evcen şıklığıyla göz doldururken, Burak Özçivit’in Ege zeybeği performansı izleyenlerden tam not aldı.

Fahriye Evcen ağlama sahnelerinde, her zaman ilk sol gözünden yaş geldiğini söylemesi üzerine, konuklardan Aşkım Kapışmak ilginç bir tespitte bulunmayı da ihmal etmedi: “Geçmiş soldadır, gelecek sağda. Bu sebeple, ağladığımız zaman genellikle ilk olarak sol gözümüzden yaş gelir.”

Halil Sezai’nin en güzel şarkılarını seslendirdiği gecede birbirinden keyifli anlar yaşandı.

Haftalardır süren ve sosyal medyaya damgasını vuran  Beyaz - Candan Erçetin atışmasının  beklenen bölümü stüdyoyu adeta yıktı geçti! Bu kez Candan Erçetin tüm Türkiye’nin beklediği cevabı Beyaz’ın stüdyosunu basarak canlı yayında  verdi.

Atışmanın yeni bölümünde Candan ve Beyaz arasında arabuluculuk yapan Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, MFÖ, Demba Ba ve Emel Sayın gibi  sürpriz isimler de vardı! Böylelikle haftalardır süren atışma tatlıya bağlanmış oldu!

Evlenme teklifini Beyaz Show’da yapmak isteyen bir çift, Halil Sezai’nin canlı okuduğıu bir şarkı eşliğinde bu hayalini gerçekleştirme şansına sahip oldu. Stüdyoda duygusal bir atmosfer yaşanırken, seyirci ve konuklar, Beyaz’ın yaptığı esprilerle gülme krizine  girdi.

Bölümden resimler!

Tokat Söğütözü’ndeki bir okulu tek başına ayakta tutmayı başaran fedakar öğretmen İbrahim Yıldırım ise herkesi kendisine hayran bıraktı.

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI