X
X

Sertab Erener herkesi büyüledi!

05.12.2015 Cumartesi 10:34 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sertab Erener, muhteşem sesi, yorumu ve sahne şovuyla programın açılış bölümünde adeta herkesi büyüledi!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ve ekranda “20. Yıl”ını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi, muazzam yorumu ile Sertab Erener, "Düğün Dernek 2: Sünnet" filmi ile Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Açalya Samyeli Danoğlu ve kendisi küçük oyunculuğu büyük, "Altın Kelebek"in ödüllü oyuncusu Ataberk Mutlu konuk oldu.

Sertab Erener, muhteşem sesi, yorumu ve sahne şovuyla programın açılış bölümünde adeta herkesi büyüledi.

"Düğün Dernek 2: Sünnet" filmi ile yine rekor peşinde koşan Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Açalya Samyeli Danoğlu hem anlattıkları hem de esprileriyle geceye damga vurdu.

Beyaz Show’un Ahmet Kural ve Murat Cemcir’i konuk ettiği, dobra dobra konuştuğu ve sorularını yönelttiği yeni köşesi "Beyaz’la Göz Göze", izleyen herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Beyaz, hazırladığı “Sünnet Olacak Çocukların Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e İsyanı” videosuyla yine stüdyoda ve ekran başında bulunanları kahkaha krizine soktu.

Beyaz’ın seyircilerle beraber hazırladığı doğumgünü sürprizine oldukça şaşıran Sertab Erener, söyledikleriyle herkesin sempatisini kazandı.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI