X
X

Sürprizlerle dolu gecenin eğlencesi de büyük oldu!

02.12.2017 Cumartesi 02:51 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; “Aile Arasında” filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Fatih Artman, Derya Karadaş, Ayta Sözeri ve ünlü sanatçı Funda Arar konuk oldu.

1 Aralık’ta vizyona yeni giren “Aile Arasında” filminin senaristi Gülse Birsel film çekimleri sırasında yaşanan komik olayları anlatması herkesi güldürdü.

Funda Arar sesinin güzelliği ve söylediği şarkılarla yine stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi büyüledi.

Derya Karadaş’ın evlenmeden önce eşi tarafından evlilik teklifi almaması, Funda Arar’ın da benzer bir dertten muzdarip olduğunu ortaya çıkardı.

Engin Günaydın’ın sempatikliği geceye damga vurdu. Ünlü komedyenin her söylediği adeta stüdyoyu kahkahaya boğdu.

 

Ayta Sözeri, çok yetenekli olduğu ama çok da bilinmeyen bir özelliğini programda gösterdi. Ferdi Özbeğen’den Dilek Taşı şarkısını söyleyen Ayta Sözeri sesiyle herkesi etkiledi.

 

“Aile Arasında” filminin başrol oyuncularından Demet Evgar’ın telefonla programa bağlanması gecenin ilk sürpriziydi.

Derya Karadaş’ın eskiden büyük bir Burak Kut hayranı olduğunu öğrenen Beyaz, gecenin ikinci sürprizini yaptı. Burak Kut stüdyoya gelince hem Derya Karadaş hem de stüdyoda bulunanlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Gülse Birsel’in daha önce yazdığı dizilerinde yarattığı karakterleri canlandıran Gupse Özay, Okan Çabalar, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Ömür Arpacı’nın hazırladığı klip herkese kahkaha attırdı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:45’te Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI