X
X

"Tatlı İntikam"ın oyuncuları dizi hakkında anlattıklarıyla herkesi meraklandırdı!

26.03.2016 Cumartesi 10:13 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kanal D'nin yeni dizisi "Tatlı İntikam"ın oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç, dizi hakkında anlattıklarıyla herkesi meraklandırdı.

Beyaz Show bu hafta da yine gümbür gümbür bir programla ekranlara geldi…

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Kanal D’nin yeni dizisi Tatlı İntikam’ın başrol oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Türk pop müziğinin efsane şarkıcısı Hakan Peker "Efsane Şarkılar" albümüyle konuk oldu.

Efsane şarkıcı Hakan Peker, programın açılış kısmında söylediği "Ateşini Yolla Bana" şarkısıyla seyirciyi coşturdu.

Kanal D’nin yeni dizisi “Tatlı İntikam”ın oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç, dizi hakkında anlattıklarıyla herkesi meraklandırdı.

Beyaz’ın Survivor programının içine yarışmacıymış gibi girdiği VTR’yi gösterdiği dakikalarda stüdyodaki izleyiciler adeta kahkaha krizine girdi.

Ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu, "Batman Superman’e Karşı" filminin galası için gittiği New York’ta yaşadıklarını anlatırken herkesin merakını gidermiş oldu.

Yaklaşık 500 ünlüyle çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyada bir anda ünlenen Alper Fırat, anlattıklarıyla herkesi hem güldürdü hem de oldukça şaşırttı.

Söyledikleri şarkılarla Türk Pop Müziği Tarihi’ni tekrardan hatırlamamızı sağlayan "A Capella Boğaziçi" grubu, canlı performanslarıyla herkesi büyüledi.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI