X
X

Alexandra Stan coşturdu

17.03.2012 Cumartesi 10:16 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'da Alexandra Stan rüzgarı...

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Mr. Saxobeat şarkısıyla müzik listeleri kasıp kavuran Alexandra Stan, Patlak Sokaklar: Gerzomat filmiyle Selin Demiratar, Tansu Tunçel, Volkan Öge, Ömür  Cedimağar, Süpertürk filmiyle Arzu Balkan ve  Tamer Karadağlı ile muhteşem şarkıları ve yorumuyla Deniz Seki konuk oldu.

 
 
Keyifli geçen gecede seksi dansları ve güzelliğiyle Alexandra Stan rüzgar gibi esti. Sempatik tavırları ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken seksi yıldız Mr. Saxobeat şarkısı ile izleyen herkesi coşturdu.
 
İnternette tıklanma rekoru kıran “Sütü seven kamyoncu” ve “bana kitap al” gibi videolarıyla üne kavuşan Tansu Tunçel, Volkan Öge ve Ömür Cedimağar film çekimlerinin perde arkasını anlattı. Filmin güzel oyuncusu Selin Demiratar ise dore elbisesiyle göz doldurdu.
 
Geceye  Beyaz’ın, müzik kariyerinde 15. yılını kutlayan Deniz Seki için stüdyodaki seyircilerle birlikte yaptığı sürpriz damgasını vurdu. Seyircilerin, sözlerini Deniz Seki’ye uyarlayarak söylediği “Böyle gelmiş böyle gider” şarkısının ortasında Seki’yi çiçek yağmuruna tutması üzerine güzel sanatçı duygusal anlar yaşadı.
 
Programda SüperTürk filminin coverlarını da yapan “Jilet” adlı grup da performanslarıyla göz doldurdu.
Ayrılmış olmalarına rağmen sık sık basına birlikte görüntü veren Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan ilişkileriyle ilgili merak edilenleri içtenlikle yanıtladı. Eski eşiyle hala çok yakın dost olduklarını ve kızları Zeyno ile hep birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini anlatan Karadağlı, yapılması gereken en doğru şeyin de bu olduğuna inandıklarını söyledi. Tamer Karadağlı programda bir de şarkı söyleyerek hayranlarını şaşırttı. Kızı Zeyno ile yapılan sürpriz röportajı gören Karadağlı, küçük kızını hayranlıkla izledi.
 
İnternette izlenme rekorları kıran Bal reklamları ise 3. bölümüyle izleyicileri yine gülmekten kırıp geçiriyor.
 
Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI