X
X

Beyaz Show'a Demet Akalın baskını

29.04.2013 Pazartesi 12:54 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show yine sürprizlerle doluydu.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları ünlü prodüktör Erol Köse, yeni albümü “Kapı” ile Sinan Akçıl, Öyle bir Geçer Zaman ki ‘nin kötü Carolin’i Wilma Elles, Türkiye’nin en yetenekli köpeği Max ve Ali Yeşilırmak, Ukraynalı keman virtüözü Oleksandr Bozhyk, Türkiye break dans şampiyonu Ahmet Bulut ve Ronaldo’nun twitterda takip ettiği Türk kızı Ezgi Alacan oldu.
 
Programın açılış kısmında, Beyaz ile özdeşleşen “Gemilerde Talim Var” şarkısıyla stüdyoya ani bir giriş yapan Demet Akalın, Beyaz’ın geçtiğimiz hafta programda söylediği Türkan şarkısına atıfta bulunarak Beyaz’a sitem etse de, ikili, sonunda işi tatlıya bağlamayı başardı.
 
Demet Akalın, Beyaz Show'u bastı! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
  
Ukrayna’dan Beyaz Show’a özel olarak gelen ünlü keman virtüözü ve rekortmen Oleksandr Bozhyk 4 kemanı aynı anda çalarak yaptığı müthiş performansıyla adeta geceye damgasını vurdu.
 
Sinan Akçıl’ın en popüler ve en güzel şarkılarını söylediği gecede Wilma Elles de kostümüyle herkesi kendine hayran bıraktı. Beyaz, güzel oyuncunun isim değişikliğine dair atıfta bulunarak, nasıl gerçek bir Türk olabileceğinin de ipuçlarını verdi.
 
7 haziranda vizyona girecek “Arkadaşım Max” filminde de başrol oynayan yetenekli köpek Max  programda yaptığı gösteriyle de 7’den 70’e herkesin beğenisini kazandı.
 
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan break dans şampiyonu Ahmet Bulut’a karşılık olarak, Erol Köse ile Beyaz’ın yaptığı break dans denemesi izleyenleri kırdı geçirdi!
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.
 
Erol Köse ve Beyaz, toplantı salonunda İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 
 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI