X
X

Beyaz Show'da 2011'in EN'leri seçildi

31.12.2011 Cumartesi 09:44 (Güncellendi: 26.12.2023 - 17:04)

Beyaz Show, yine çok eğlenceli bir geceye imza attı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Gökhan Tepe, Hit 70ler albümüyle Pınar Aylin, Hürriyet köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ve güzel oyuncu Hande Soral oldu.

2011 yılının son programında yıl boyunca Türkiye gündemini meşgul eden olaylar, "2011'in EN"leri başlığı altında stüdyodaki izleyiciler tarafında oylandı!  Oylamaların sonucunda "yılın bombası" İbrahim Tatlıses’e düzenlenen saldırı, "yılın siyasi olayı" Fransız meclisinin onayladığı Ermeni tasarısı, "yılın en çok izlenen dizisi" Öyle Bir Geçer Zaman Ki, "yılın filmi" Eyyvah Eyvah 2, "yılın futbolcusu" ise Arda Turan seçildi.

Beyaz, bu yılki program yılbaşına denk gelmese de  yılbaşını kutlamadan edemedi ve 1 dakikalık komik yılbaşı kutlamasıyla konuklarına sürpriz yaptı! Konuklar da bu kısa süren  kutlamada Beyaz’a eşlik ederek izleyen herkese keyifli anlar yaşattılar.

Yeni çıkaracağı albümden “Türkan” adlı şarkıyı da söyleyen Beyaz, albümün gelirini eğitime bağışlayacağını söyledi.
Pınar Aylin dansçılarıyla Beyaz Show izleyicilerine 70’li yılların şarkılarıyla izleyicilere nostalji ziyafeti çekerken dansçılarının özel showlarıyla ve birbirinden güzel kostümleriyle gözlere de hitap etti.

"Küçük Kadınlar" dizisiyle popüler olan Hande Soral’ın “Komedi Dükkanı” programında ilk meşhur olduğu an yayınlandı. Hayatı boyunca oyunculuk yapmak istediğini söyleyen güzel oyuncu yeni bir dizi projesine başlayacağını duyurdu. Gökhan Tepe ise en güzel şarkılarını söyleyerek seyircileri coştururken fasıl ziyafeti çekmeyi de ihmal etmedi.

Cengiz Semercioğlu  küçük kızı Nil Pera’ya kameralardan sevgi dolu bir mesaj yolladı. Semercioğlu, sesi kısık olmasına rağmen Beyaz’ın uzattığı mikrofona şarkı söyleyerek Beyaz’a eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

Beyaz Show birbirinden renkli konukları ile yeni yılda da tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI