X
X

Beyaz Show'da Atiye rüzgarı

14.12.2013 Cumartesi 11:47 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Atiye şarkıları ve kostümü ile göz doldururken, Beyaz Engin Altan Düzyatan'ı diline doladı

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filmiyle yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, “Doksanlar” dizisinin sevilen oyuncusu Pelin Öztekin, “Havayı Koklayan Adam” Bünyamin Sürmeli ve kıpır kıpır danslarıyla güzeller güzeli Atiye  oldu.

Programın açılış bölümünde Best Model of Turkey ve Best Model of World 1.si Burak Çelik konuk oldu. Beyaz, yakışıklılığıyla dikkat çeken modele takılmayı ihmal etmedi.

Atiye seksi kostümü ve en sevilen şarkılarıyla göz doldururken, Engin Altan Düzyatan için vine’da söylenen şarkılar stüdyoyu kahkahaya boğdu. “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filminin yönetmeni Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç da programın bir bölümünde konuk oldu.

Yaptığı resim ve heykelleri çöp tenekelerine bırakarak, sanat kavramına yeni bir anlayış getiren genç grafik tasarımcısı Efe Işıldaksoy, yeni yaptığı ve çöpe bırakılmayı bekleyen heykelini nereye bırakacağını ilk kez Beyaz Show’da açıkladı!

Beyaz Show’un “Vine” videoları ise seyircilerin katılımıyla her hafta sosyal medyada geniş yer bularak takipçilerini güldürmeye devam ediyor.
Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

İşte programdan renkli kareler,

BEYAZ SHOW VİDEOLARI