X
X

Beyaz Show'da eğlence dorukta

24.04.2012 Salı 12:21 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Ümit Besen, Şevval Sam, Hakan Meriçliler ve Seda Güven'in konuk olduğu Beyaz Show yine coşturdu.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları usta sanatçı Ümit Besen, billur sesi ve nefis yorumuyla  Şevval Sam, “Yalan Dünya” dizisinin Çağatay’ı Hakan Meriçliler, “Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Meltem’i Seda Güven oldu.

 
Programın açılış bölümü, Fransız asıllı Kanadalı komedyen ve müzisyen Michel Lauziere’in tek kişilik orkestra showuyla şenlendi! Hakan Meriçliler’in Yalan Dünya dizisinde sıklıkla kullandığı, fenomen haline gelen repliklerinden alıntılarla, Beyaz Show ekibinin yakın çevresine yapılan telefon şakası izleyen herkesi kahkahaya boğdu!
 
Ümit Besen’in küçük torunu Melis, dedesine hazırladığı sürprizle izleyicileri duygulandırdı. Ümit Besen yılların eskitemediği en sevilen klasikleriyle program boyunca kulakların pasını silerken, nefis yorumuyla Şevval Sam, stüdyodaki seyircilerin de eşliğinde en bilinen Karadeniz türkülerini potpori halinde seslendirerek stüdyoyu coşturdu.
 
Programda, aramızdan ayrılan, sanat camiasının değerli isimleri Ayten Alpman ve Meral Okay da unutulmadı.
 
Bunları biliyor musunuz köşesinde Şevval Sam hakkındaki bilgiler duyanları şaşırtırken, Seda Güven kendisi hakkında söylenen bilgileri kahkahalar eşliğinde onayladı.
 
Hakan Meriçliler ise zaman zaman dizideki repliklerini programda da tekrarlayarak herkesi kahkaha krizine soktu.
 
Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor

BEYAZ SHOW VİDEOLARI