X
X

Beyaz Show'da eğlence dorukta

25.02.2013 Pazartesi 12:22 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Beyaz Show yine çok eğlendirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları İzdivaç programının sunucusu Esra Erol, ÖTV programıyla Önder Açıkbaş, akıl almaz illüzyon gösterileriyle Aref Ghafouri, yeni albümü “Kraliçe” ile Hande Yener oldu.
 
Hande Yener’in sahneye çıkış anındaki muhteşem koreografisi geceye damgasını vurdu.  Beyaz’ın içine girdiği kapsülden Hande Yener’in çıkarak Yeteneksizsiniz ile Türkiye çapında üne kavuşan Aref gazete ilanlı illüzyon gösterisiyle izleyenleri hayrete düşürdü!
 
Hande Yener oğlundan bahsederken bir seyircinin Yener’in oğluna olan beğenisini yüksek sesle dile getirmesi üzerine, Hande Yener seyirciye esprili bir şekilde takılmayı ihmal etmedi. Esra Erol’un da “onları bana getirin şuracıkta işlerini bitiriveririm” demesi üzerine konuklar arasında birbirinden eğlenceli diyaloglar yaşandı.
 
Beyaz Show’un klasik haline gelen, 2 dakikada popüler olayları özetlediği videolardan “2 dakikada İzdivaç” skeci, başta programın sunucusu Esra Erol olmak üzere herkesi kahkahaya boğdu.
 
Gecede Esra Erol, üniversite yıllarında yapmış olduğu Ricky Martin dansını yıllar sonra Beyaz Show’da izleyince gözlerine inanamadı. Önder Açıkbaş ise program boyunca aralıksız yaptığı esprileriyle kahkaha dozajını yükseltti.
 
Gölgelere hayat veren İtalyan gölge showu sanatçıları Simona ve Carlo Truzzi enfes gösterileriyle geceye damgasını vurdu. Truzzi’nin Beyaz’a  bir de sürprizi vardı.
 
Yıldızı yeni parlamaya başlayan yeni yetenek olarak lanse edilen Belçikalı Türk kızı Funda sahne duruşu, dansı, kostümü ve yorumuyla izleyenlerden tam not aldı.
 
Almanya’nın en güzel Türk kızının seçildiği yarışmada Miss Turkuvaz 2012 ünvanını kazanan güzellik kraliçesi Damla Bingöl ise sempatik tavırları ve güzelliğiyle herkesi büyüledi.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

2 Dakikada "İzdivaç" skecini izlemek için TIKLAYIN!

 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI