X
X

Beyaz Show'da eğlenceli anlar

21.12.2013 Cumartesi 11:48 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Model ve Soner Sarıkabadayı Beyaz Show'a damga vurdu

Beyaz Show'un bu haftaki konukları bu hafta vizyona giren "Kedi Özledi" filminin oyuncuları Algı Eke ve İlker Ayrık, gençlerin sevgilisi Model grubu ve en sevilen şarkılarıyla Soner Sarıkabadayı oldu.

Şarkı sözü yazmanın ve popüler şarkılar yaratmanın püf noktalarından bahseden Soner Sarıkabadayı, 9 yıldır içinde bulunduğu müzik sektörüne giriş sürecini seyircilerle paylaştı. Asıl yaşam amacının şarkılarının değerini artırmak olduğunu söyleyen başarılı popçu, şarkılarını 3.tekil şahısa yazmasının sebebini soran Beyaz'a, şarkı yazarken özellikle şarkıları kişiselleştirmekten kaçındığını bu sebeple bu ayrıntıya dikkat ettiğini söyledi.

Programda her hafta seyirciye sorulan kağıt sorularında "Sizin takıntınız nedir?" sorusuna üniversitelilerin verdiği yanıtlar bir kez daha izleyenleri kahkahaya boğdu!

Sunuculuğunu yaptığı "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışması sayesinde kadın-erkek ilişkilerine dair gözlem yapma fırsatı bulduğunu anlatan İlker Ayrık  yarışmaya dair bir tespitini de paylaşmayı ihmal etmedi: "Kadınlar çok şaşırtıcı! Yarışmada arabayı kaybettikleri için değil rakipleri kazandığı için üzülüyorlar!

"Beyaz Show'da bir klasik haline gelen "Bunları biliyor musunuz" köşesinde, gittiği restoranlarda garsonlar tarafından görülmediği, kapalı alan fobisi olduğu, uykusunda ne sorsalar cevap verdiği ve dans konusunda kabiliyetsiz olduğu bilgileri gün yüzüne çıkan Algı Eke'nin ilginç dans figürleri stüdyoyu gülmekten kırdı geçirdi!Programın başında, canlı yayınlarda biraz gergin olduğunu itiraf eden Algı Eke, program boyunca sergilediği sempatik tavırları ve güleryüzüyle seyirciden tam not aldı!Gençlerin sevgilisi

Model grubunun solisti Fatma Turgut, kendisini yolda görenlerin kendisine "Model hanım" diyerek hitap ettiğinden bahsederek izleyenleri güldürdü!Bol kahkaha ve eğlencenin eksik olmadığı gecede üniversiteliler arasından sürpriz bir de konuk vardı!

Beyaz Show sürpriz skeçleri, sokak röportajları, en eğlenceli konu ve konuklarıyla yeni yılda da bütün hızıyla devam edecek!

Programdan en güzel kareler için




BEYAZ SHOW VİDEOLARI